30 Ağustos 2017 Çarşamba

Toptan içli köfte siparişi

Toptan içli köfte siparişi

Toptan içli köfte sipariş İstanbul ferahevler de faaliyet gösteren firmamız yüzde yüz organik ve sağlıklı ürünler ile el yapımı içli köfte yapmaktadır.


İçli köfte imalatımız da kesinlikle makine kullanılmamaktadır. Ürünler konusun da uzman arkadaşlarımız tarafından el ile yapılmaktadır.




Toptan içli köfte siparişleriniz de elli adet ve üzeri sipariş etmeniz durumunda ev veya iş yerinize siparişleriniz getirilmektedir.
İçli köfte siparişleriniz dondurulmuş olarak teslim edilmektedir.
İçli köfte çeşitlerimizi sipariş ettikten en geç iki gün içerisinde kapınıza kadar teslim edilmektedir.
Çeşitlerimiz dondurulmuş olarak geldiği için ürünleri oda sıcaklığında 30 dk ila 60 dk arasında beklettikten sonra 170 derecede 5 dakika kadar pişirip servise hazır hale getirebilirsiniz. Çeşitlerimiz içerisinde soya kıyması veya katkı maddesi bulunmamaktadır. Bütün ürünler yöresel usuller ile elde imal edilmektedir. Gaziantep yöresi usulüne uygun olarak yapmış olduğumuz içli köfte çeşitleri hem lezzet hemde içerik bakımında oldukça zengindir. Firmamız kendi mutfağında imalat yapmaktadır. İçli köfte çeşitleri kıymalı, cevizli kıymalı ve patatesli olmak üzere 3 çeşittir. Ürünlerimiz 2 boyda çıkmaktadır 70 gr ve 90 gr olarak ürünler elde imal edikleri için 5 gr oynamalar olabilir.  



Sipariş vermek ve bilgi almak için   0505 080 03 03 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder